Bio

Sara Terraza és una cantautora que, acompanyada de la seva banda “The Black Sheep” ens ofereix música de sonoritat fresca i orgànica, de l’estil Neosoul.

 

Amb influències del soul més tradicional, el funk i el jazz, les composicions de la cantautora prenen un aire modern i actual, però sense oblidar les arrels.

 

Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Aretha Franklin, Nina Simone, Ms. Lauryn Hill o Erykah Badu. Amb molta inquietud musical, també té influències de grups com Hiatus Kaiyote, o projectes liderats per músics com D’Angelo o Robert Glasper.

 

L’any 2013 va participar en el programa “Oh Happy Day” de TV3 i va ser a partir d’aquí que va començar el seu projecte personal. El seu primer treball discogràfic és “Sara Terraza & The Black Sheep”, que va ser publicat el setembre de 2017 (RGB), on ja deixava clara una proposta rica i contundent.

 

Després de la presentació de l’EP a la Jazz Cava de Vic, ha trepitjat escenaris com el Sunset Jazz Club de Girona o el Festival de Pedralbes de Barcelona, i ha participat en projectes de gran dimensió com “La Marató de TV3” (2017).

 

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions, curosament escollits i arranjats de manera conjunta amb els músics que integren el projecte i que han estat amb ella des dels inicis.

 

Sara Terraza · Veu
Aleix Cansell · Teclat
Ernest Pipó · Guitarra elèctrica
Tomàs Pujol · Baix elèctric
Oriol Tonietti · Bateria