BIOGRAFIA

 

 

Sara Terraza és una artista barcelonina que estima i viu la música de manera genuïna des que era petita i flirtejava amb aquesta de manera autodidacta.

 

Graduada a l’ESEM (Escola Superior d’Estudis Musicals) Taller de Músics en l’especialitat d’interpretació en jazz i música moderna, composa les seves pròpies cançons des de sempre, com a l’expressió més sincera de si mateixa.

 

Profundament influenciada per la música soul i d’arrel afrodescendent, publica el 2017 un EP enregistrat en directe anomenat «Sara Terraza & The Black Sheep» (RGB), amb el que presenta la seva banda d’aquell moment caracteritzada per una sonoritat fresca i orgànica.

 

El 2023 publica el seu primer disc «Ja ploraré després» (Satélite K), on les composicions prenen un aire més madur i introspectiu per materialitzar-se en el contingut que articula el seu propi relat.

 

A la presentació en directe d’aquest treball discogràfic produït amb Dani López, tota mena d’emocions atresorades en el més íntim surten a la llum amb orgull i sobretot amb resiliència. I és que al final, abraçar l’error i ballar amb les pors és la millor recepta per gaudir de tot el que ha de venir.